Over Ons

Wij gaan met een hele grote enthousiaste groep mensen van de parochie Paus Johannes 23e naar Lourdes, Frankrijk.

Wij gaan met deze grote groep meedoen aan verschillende evenementen en 2 vrolijke jongeren houden hiervan een weblog van mij voor de thuisblijvers.

Maasje van Schaik, woont in Odijk 15 jaar.

Bart Kuijper, woont in Odijk, 16 jaar.

 

Hallo beste mensen!

Wij houden vanaf 28 april een blog bij over de reis naar Lourdes.

Wij hebben hier erg veel zin in, net als de rest van de groep. Wij bloggen vanuit het hotel "Peyramale" en houden u op de hoogte van de gebeurtenissen!

Groeten,

Bart & Maasje

 

Onze bloggers

Maasje :

Ik ga mee met de reis naar Lourdes omdat dit erg belangrijk voor mij is en voor mijn moeder. Ik ga voor de gezelligheid maar natuurlijk ook voor de beleving, dit maak je bijna nooit meer mee dat je met het hele Aardsbisdom van Utrecht naar Lourdes gaat op bedevaartstocht. Ik kijk er uit naar de reis van 28 april tot 5 mei 2012 en zal u op de hoogte houden van veel dingen die we meemaken.

 

Bart:

Ik ga naar Lourdes omdat ik ook al 2 keer mee ben geweest naar Kevelaer en ik het zo leuk vond dat ik ook een keer mee wilde naar Lourdes. Ik ben er al wel eens geweest met mijn ouders maar toen heb ik geen mis mee gemaakt. Maria is ook een voorbeeld voor ons thuis. Ook ga ik natuurlijk mee voor de gezelligheid.

Geschiedenis van het project

In dit gedeelte kun je het ontstaan van je project beschrijven en een reden opgeven waarom je het gecreëerd hebt, Het is handig om mijlpalen te vermelden en deelnemers in acht te nemen